ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Γενικά

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο nikwood.gr Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί και ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι τους καταλάβατε και ότι συμφωνείτε με αυτούς πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή. Η εταιρεία μας μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη της Ιστοσελίδας / χρήση των υπηρεσιών οι οποίες παρέχονται μέσω αυτής από ανηλίκους, αφού δεν έχει τη δυνατότητα ελέγχου και επιβεβαίωσης της ταυτότητας κάθε επισκέπτη – χρήστη. Ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την ιστοσελίδα. Αν δεν συμφωνεί, μερικώς ή ολικώς, με το περιεχόμενο των όρων χρήσης συνιστούμε να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών της.

Τρόποι και κόστος αποστολής

Η αποστολή προϊόντων γίνεται μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών (κούριερ) για μικρά αντικείμενα (μέχρι 20 κιλά) και μέσω μεταφορικών εταιρειών για μεγάλα αντικείμενα (πάνω από 20 κιλά). Στην πρώτη περίπτωση (κούριερ) το κόστος αποστολής εντός της Ελλάδας κυμαίνεται από 5-10 ευρώ και υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Στην περίπτωση μεταφορικών εταιρειών το κόστος αποστολής εξαρτάται από τον τόπο προορισμού και τον όγκο και το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας, γι' αυτό σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή στα κινητά τηλέφωνα 28210793926949446087, 6949446088. Το κόστος αποστολής σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνει τον τελικό παραλήπτη και καταβάλλεται από τον ίδιο κατά την παραλαβή των προϊόντων, εκτός από τις περιπτώσεις ειδικής συμφωνίας. Ενδεικτικά το κόστος αποστολής των προϊόντων κυμαίνεται από 30 ευρώ (π.χ. τραπέζι-μπαράκι) μέχρι 50 ευρώ για σετ επίπλων (παραλαβή από την πλησιέστερη αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας).

Πολιτική επιστροφών

Η εταιρεία μας θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική του κατάσταση. Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Tα μεταφορικά επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικά ή λανθασμένα προϊόντα. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).

Για τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με προδιαγραφές του πελάτη, δηλαδή εξατομικευμένα προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται κατά παραγγελία του πελάτη, δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικά ή λανθασμένα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

Αν χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή στα τηλέφωνα: 282107939206949446087, 6949446088.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα nikwood.gr και προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα nikwood.gr, ζητούνται από τον πελάτη το πλήρες ονοματεπώνυμό του, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, ο αριθμός του κινητού ή του σταθερού του τηλεφώνου και η ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία μας, τηρώντας την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) 2016/679, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη, και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου. 

 


Είδατε Πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα
Top